Woorden Van Respect Voor Mario Op De Uitvaart

18 Apr

De New Yorkse regeringsleider Andrew Cuomo, die met veel respect over Mario sprak op zijn uitvaart zei dat de voormalige gouverneur van New York wilde “samenkomen” te midden van groeiende spanningen in politie en rassenrelaties. “Het is tijd te stoppen met alle negativiteit en meer samen te komen, “zei Andrew Cuomo tegen het einde van zijn leven tegen zijn vader. “Dat is precies wat we zullen doen. Dat beloof ik je, knul. ‘ Zo kun je namelijk uitvaartverzekeringen vergelijken.

Veel Bekende Mensen Op De Uitvaart

De gouverneur van New York sprak ongeveer 40 minuten tot het einde van de begrafenis van zijn vader in de St. Ignatius Loyola-kerk aan de Park Avenue in New York City. Bill en Hillary Clinton, die Cuomo zei ‘zoveel betekende voor mijn vader’, behoorden tot de vele politieke figuren die aanwezig waren. Anderen omvatten procureur-generaal-genomineerde Loretta Lynch, burgemeester van New York, Bill de Blasio en voormalig burgemeester Michael Bloomberg en David Dinkins. Cuomo grapte dat hij en zijn vader ruzie maakten over wie van hen de eerste politieke supporter van de Blasio was. Ga hier voor meer informatie.

Gestorven Op Respectvolle Leeftijd Van 82 Jaar

Mario Cuomo, die in 1983-1994 drie termijnen als de 52e gouverneur van New York vervulde, stierf donderdag op 82-jarige leeftijd aan hartfalen. Aan het einde van zijn toespraak keerde Andrew Cuomo terug op de problemen in New York City, waar relaties tussen Blasio en de politie van New York zijn gespannen sinds de schietpartijen van NYPD-officieren Rafael Ramos en Wenjian Liu.

Ondanks Kritiek Toch Veel Lof Ontvangen

“Pop, vertel officier Ramos en agent Liu dat we ze al missen,” zei Cuomo. Cuomo’s lofprijzing was bijzonder persoonlijk voor een gouverneur die kritiek heeft ontvangen voor zijn bewaking in het openbaar. Hij dacht na over zijn tijd en zijn tijd samen met Mario in Albany en bereidde bereide maaltijden van zijn moeder Matilda voor, en hun intense één-op-één basketbalspellen en beleidsdebatten.