Winnen In De Loterij, Gaat Het Nog Gemakkelijk?

13 Apr

Het winnen van de Loterij als de postcodeloterij gaat niet alleen over het hebben van de juiste cijfers, maar ook over het hebben van de juiste dekking van die nummers. Hoe beter je dekking, hoe beter je kansen om te winnen worden let dus op bij het loten kopen.

Speel Met Het Pick 3 Systeem Om In De Loterij Te Winnen


De kans om het PICK-3-spel te winnen met een enkele $ 1.00-weddenschap in een rechte (exacte volgorde) is precies 1000 tegen 1. Als je 2 getallen speelt voor elk $ 1,00, dan worden je winstkansen teruggebracht tot exact 500 tot 1. Als je speelt vier nummers, dan worden je kansen verder verlaagd tot 250 naar 1. Persoonlijk vind ik die kansen (250 tot 1) veel beter dan 1000 tot 1.

Kwaliteit En Kwantiteit Spelen Een Grote Rol In Je Strategie

Maar wat is even belangrijk als het aantal getallen dat je speelt, is de KWALITEIT van de nummers die u speelt, en de beste manier om KWALITEIT te verzekeren is om uw dekking te vergroten.

Speel Met Loten In Het Speciale Boksen Systeem

Ik zal beginnen met een basis BOKSEN-systeem waarmee je vijf verschillende cijfers in het PICK-3-spel kunt spelen in een boxed (willekeurige volgorde) vorm. Dat betekent dat je in de game de helft van de tien mogelijke cijfers (0 tot en met 9) bestrijkt. In plaats van slechts drie cijfers zoals 389 te spelen, kun je nu in totaal vijf cijfers spelen, bijvoorbeeld 1, 3, 6, 8 en 9, in tien verschillende combinaties.

Vier Cijfers Kiezen Is In Een Loterij Altijd Een Goed Plan

De vijf cijfers die je kiest om in je eigen spel te spelen, bepaal je zelf, maar in dit voorbeeld bespreken we de 1, 3, 6, 8 en 9. Hieronder ziet u een voorbeeld van mijn “5 DIGIT BOX” BOKSEN-systeem voor het PICK-3-spel. Zoals je kunt zien in het onderstaande voorbeeld, is onze eerste stap om onze vijf gekozen cijfers in te vullen in de velden in de eerste rij.