Het Allerbeste Ontwerp Blijft Voor De Moto Z Play

5 Jul

Deze beauty is de opvolger van Moto Z Play, uitgebracht in juni 2017. Moto Z2 Play heeft ons beste van de Motorola-lijst gemaakt omdat het gewoon prachtig is. Volledig metalen behuizing en een slank ontwerp, met Motorola’s herkenbare goede scherm, maakt dit apparaat behoorlijk aantrekkelijk. De prestaties van de mobiele camera vielen ons ook niet tegen – 12 MP, en evenmin als het 5.5 inch 1080p AMOLED-scherm. Kijk op de site van T-Mobile of je een telefoon kunt vinden die bij je past.

De Telefoon Is Een Millimeter Dunner

De telefoon is één millimeter dunner dan de Moto Z Play, waardoor de prestaties van de batterij met 15% zijn afgenomen, maar deze functie hindert je helemaal niet. Met de Snapdragon 626 en 3000 mAh is dit alles waar je ooit van hebt gedroomd.

Maar Er Komt Nog Iets Heel Leuks Aan

Nu kwamen we bij het leuke gedeelte. We hebben een kleine verrassing voor je. Eigenlijk doet Motorola dat: Motorola presenteert je de nieuwe, de jonge, de beste van de beste – Motorola Moto X4.

Laten We Even Stilstaan Bij Deze Telefoon

Laten we even stilstaan ​​en het toekomstige bestaan ​​van de Motorola Moto X4 waarderen, de eerste Android One-telefoon die veel belooft! Als we veel zeggen, bedoelen we goede prestaties, een goede levensduur van de batterij en een betaalbare prijs.

Hoewel de Motorola Moto X4 nog niet eens uit is, is wat we hebben gehoord de lijst met Motorola’s waardig. Deze telefoon is het dichtst bij de Moto Z-lijn als het gaat om prijs, terwijl het ontwerp lijkt op de G-lijn.

Je Hebt Een Geweldig Display Met 2 Lenzen

Met 5.2 ” IPS-display, twee achterlenzen (12 MP en de andere 8MP), Snapdragon 360, 3000mAh-batterij en Android One (het zuiverste Android dat je kunt krijgen), zorgt deze telefoon voor al je behoeften. We verwachten dat het elke dag wordt vrijgegeven en we kunnen niet wachten om deze schoonheid in actie te zien.