Een Date Die Saai Is Wat Doe Je Daar Aan?

21 Aug

Als de date er echt saai uitziet, zich niet bezighoudt of een compleet luchtje is, begin dan te praten over andere dingen. Zoals deze Honda Integra zag je de andere dag dat een V-Tec-motor is die begint met ongeveer 6000 toeren! Misschien niet de Honda, maar probeer verschillende onderwerpen om haar te betrekken. Een goed alternatief is een datingsite als 50 Liefde dating.

Hoe Kun Je Een Date Een Compliment Geven?

Pepper het gesprek met complimenten, je wilt haar een comfortabel en speciaal gevoel geven. Demonstreer dat je haar hebt opgemerkt en dat je haar leuk vindt. De focus op haar zal je ook helpen om dingen niet te overdenken, inclusief of ze je leuk vindt of niet (omdat het je niet kan schelen, weet je nog?).

Je Hebt Een Geweldige Manier Om Jezelf te Interesseren In Je Date

Een andere geweldige manier om te laten zien dat je in haar geïnteresseerd bent, is haar op subtiele manieren aan te raken tijdens je eerste date.

Je Kunt Je Date Op Allerlei Manieren Groeten

Dit kan een kusje op de wang zijn wanneer je haar begroet, haar arm aanraakt terwijl je een punt maakt, of je hand op haar schouder legt terwijl je opstaat en naar het aanrecht gaat. Dit zal haar helpen te begrijpen dat je haar leuk vindt, en laat haar tijd alleen om na te denken over wat ze over jou zou kunnen voelen.