De 2 Beste Gratis PS4-Games Die Je Nu Kunt Spelen

14 May

Het komt allemaal goed uit dat iedereen deze AAA- en indie-titels de hele tijd voor de PS4 uitbrengt, maar we zijn niet gemaakt van geld. We kunnen elke maand een nieuwe game spelen, maar realistisch gezien verdient iedereen vaker een nieuwe game dan dat – het is gewoon onze banksaldo dat niet meewerkt. Een PS4 kopen is daarom een goed plan.

Gelukkig heeft de PS4 nu een gestadig groeiend gedeelte om gratis te spelen in de PlayStation Store, waar je geweldige games kunt vinden die je kunt spelen zonder een cent uit te hoeven geven. Op Console4Fun kun je alle games makkelijk vergelijken.

1. Paragon

Epic Games, veteraan van de Gears of War-franchise, is verhuisd naar nieuwe weiden. Paragon is een MOBA van een derde persoon met een redelijk aantal helden, die allemaal niets kosten om te spelen.

Degenen die werden afgeschrikt door de complexiteit van League of Legends of DOTA 2 op pc, vinden Paragon veel gastvrijer. Het is een eenvoudiger beest, maar daagt zijn publiek uit op manieren die de meeste andere MOBA’s nooit beheren, door hen te vragen zich zorgen te maken over verticaliteit en 3D-ruimte.

Open Beta

De game bevindt zich momenteel in de open bèta en kost niets om te spelen. Nieuwe helden worden elke drie weken vrijgegeven, waardoor de spelersbasis een constante rotatie van nieuw speelgoed krijgt om mee te spelen.

2. Planetside 2

Planetside 2 is oorspronkelijk op de pc geïntroduceerd in 2012, waar het erg geliefd is bij zijn spelers. Deze massale multiplayer online first person shooter (MMOFPS) is eindelijk op PS4 gelanceerd en geeft de patiënt-console gamers een stukje van de Planetside 2-taart.

De gameplay is eenvoudig genoeg, maar de echte aantrekkingskracht van Planetside 2 is de schaal. Duizenden gamers kunnen samen tekenen, opsplitsen in drie facties en vervolgens vechten om het territorium van het spel te besturen. Het is als een multiplayer Battlefield-game, maar met meer dan 10 keer de spelers.

In-Game Aankopen

Er zijn in-game aankopen als je een paar cent wilt uitgeven, maar ontwikkelaar Daybreak zorgt ervoor dat het spel in evenwicht blijft, of je nu een paar quid uitspreekt of niet. Onze aanbeveling is gewoon komen en plezier hebben, want er is absoluut geen reden om iets uit te geven.